Brynzové dušené papriky

Potřebujeme:

  • 3 stroužky česneku
  • 8 - 9 ks paprik
  • 3 lžíce oleje
  • 200 g brynzy
  • 2 lžíce nasekané petrželky nebo bazalky

Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka nebo na plátečky. Na rozehřátý olej dáme rozetřený česnek a papriky, podle chuti osolíme a přikryté dusíme ve vlastní šťávě doměkka.

Ještě horké papriky posypeme rozdrobenou brynzou a nadrobno nakrájenou pažitkou. Dušenou papriku s brynzou podáváme s vařenými brambory.

Aktuality

BIO vyzrálé hovězí - možnost objednání

Možnost objednání vyzrálého biohovězího masa. Zahájili jsme spolupráci s ekofarmu specializovanou na chov skotu. Býčci jsou od jara do podzimu na pastvinách na stráních Českomoravské vrchoviny. Při chovu zvířat je kladen důraz na welfare. Vzhledem k tomu, že fama neprodukuje maso ve velkém, je...

Možnost objednání Svatomartinského biovína

Svatomartinské víno 2015 - jediné v ČR v kvalitě bio Nabízíme možnost objednání Svatomarinského biovína z Vinných sklepů v Kutné Hoře.  Kutnohorské Svatomartinské je letos jediné v kvalitě BIO. Jedná se o první vína z ročníku 2015 - rok 2015 byl pro vinaře...