Hokaido na cibulce

- 1 střední dýně hokaido, 1 velká cibule

- würzl nebo kořenící směs bez glutamanu

- mořská sůl, drcený nebo mletý kmín

- dobrý olej na smažení

- rostlinná nebo zakysaná smetana

Dýni omyjte, rozpulte, vyberte semeníky, rozkrájejte na dílky. Cibuli oloupejte, pokrájejte nadrobno, dejte dusit na hlubší pánev do rozehřátého oleje, přidejte sůl, kmín a kořenící směs. Jakmile cibulka zesklovatí, vložte dýni, podlijte vodou a duste doměkka, pro děti třeba až na kaši. Na talíři můžeme dochutit smetanou. Podávejte samostatně nebo s vařenými brambory.

Aktuality

Plán rozvozů po Velikonocích

Rozvozy v týdnu po Velikonocích: Velikonoční pondělí  - máme pomlázku a nezozvážíme úterý  - Praha středa - Hradec Králové a Pardubice další dny dle plánu Přejeme příjemné Velikonoce!

Přijďte za námi na BIO Styl

Chcete se s námi seznámit osobně?  Ve dnech od 18. do 20. března nás budete moci potkat na Výstavišti v Holešovicích v Praze. Na  Festival Evolution a jeho BIO styl připravujeme jednak plnou dodávku chutné zeleniny a ovoce a za další informace o případné možnosti zapojení do naší...

Hlíva ústřičná

Rozšířili jsme nabídku o houby. Nyní si můžete objednat např. hlívu ústřičnou! Je pěstována dle zásad ekologického zemědělství s rakouským certifikátem. Vstup do eshopu ZDE. Ilustrační foto.