Hokaido na cibulce

- 1 střední dýně hokaido, 1 velká cibule

- würzl nebo kořenící směs bez glutamanu

- mořská sůl, drcený nebo mletý kmín

- dobrý olej na smažení

- rostlinná nebo zakysaná smetana

Dýni omyjte, rozpulte, vyberte semeníky, rozkrájejte na dílky. Cibuli oloupejte, pokrájejte nadrobno, dejte dusit na hlubší pánev do rozehřátého oleje, přidejte sůl, kmín a kořenící směs. Jakmile cibulka zesklovatí, vložte dýni, podlijte vodou a duste doměkka, pro děti třeba až na kaši. Na talíři můžeme dochutit smetanou. Podávejte samostatně nebo s vařenými brambory.

Aktuality

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Cílem nové webové presentace je vytvořit příjemnější prostředí s větším množstvím informací.