Hokaido na cibulce

- 1 střední dýně hokaido, 1 velká cibule

- würzl nebo kořenící směs bez glutamanu

- mořská sůl, drcený nebo mletý kmín

- dobrý olej na smažení

- rostlinná nebo zakysaná smetana

Dýni omyjte, rozpulte, vyberte semeníky, rozkrájejte na dílky. Cibuli oloupejte, pokrájejte nadrobno, dejte dusit na hlubší pánev do rozehřátého oleje, přidejte sůl, kmín a kořenící směs. Jakmile cibulka zesklovatí, vložte dýni, podlijte vodou a duste doměkka, pro děti třeba až na kaši. Na talíři můžeme dochutit smetanou. Podávejte samostatně nebo s vařenými brambory.

Aktuality

Poznejte nás osobně

Naše zelenina i my živě v Praze! Chcete nás poznat osobně? Přijďte tento víkend na Holešovické výstaviště, kde se koná veletrh Biostyl 2015. Naleznete nás na stánku ve společné expozici PRO-BIO Svazu ekologického zemědělství ve střední hale, přímo proti vstupu. Můžete se nás přijít osobně...

KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ

Děkujeme Všem příznivcům, spolupracovníkům a zákazníkům za skvělou spolupráci v tomto roce a těšíme se na další.       Přejeme klidné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a úspěšný nový rok.