Paprikové pyré

Potřebujeme:

  • 3 ks různobarevných paprik
  • 60 gramů másla
  • sůl, pepř
  • tabasco

Papriky omyjeme a rozpůlíme. Odstraníme jádřince. Aby se daly pěkně sloupnout, tak je vložíme na deset minut do horké vody, ale nevaříme. Jednotlivé kusy oloupeme a nakrájíme na menší části a nasekáme, buď ručně nebo v mixeru, na jemno. Přendáme do kastrolku a za mírného prohřátí smícháme s máslem. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec se hodí dle chuti trocha tabasca.  Vše dobře promícháme a podáváme jako přílohu k masu, hodí se i rybám nebo ke grilované zelenině podávané s vařenými brambory.

Aktuality

BIO BEDÝNKA již za 230,- Kč

Předplaťte si bedýnku a budete ji mít jen za 230,-Kč a to při předplacení 5 kg bedýnky na 30 týdnů.   Počasí loňského roku bylo krajně nepříznivé pro pěstování zeleniny a způsobilo nám značný výpadek v plánovaných tržbách. Pomozte nám profinancovat jarní práce, nákup osiv a sadby a my Vám za...