Paprikové pyré

Potřebujeme:

  • 3 ks různobarevných paprik
  • 60 gramů másla
  • sůl, pepř
  • tabasco

Papriky omyjeme a rozpůlíme. Odstraníme jádřince. Aby se daly pěkně sloupnout, tak je vložíme na deset minut do horké vody, ale nevaříme. Jednotlivé kusy oloupeme a nakrájíme na menší části a nasekáme, buď ručně nebo v mixeru, na jemno. Přendáme do kastrolku a za mírného prohřátí smícháme s máslem. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec se hodí dle chuti trocha tabasca.  Vše dobře promícháme a podáváme jako přílohu k masu, hodí se i rybám nebo ke grilované zelenině podávané s vařenými brambory.

Aktuality

Poznejte nás osobně

Naše zelenina i my živě v Praze! Chcete nás poznat osobně? Přijďte tento víkend na Holešovické výstaviště, kde se koná veletrh Biostyl 2015. Naleznete nás na stánku ve společné expozici PRO-BIO Svazu ekologického zemědělství ve střední hale, přímo proti vstupu. Můžete se nás přijít osobně...

KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ

Děkujeme Všem příznivcům, spolupracovníkům a zákazníkům za skvělou spolupráci v tomto roce a těšíme se na další.       Přejeme klidné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a úspěšný nový rok.