Brynzové dušené papriky

Potřebujeme:

  • 3 stroužky česneku
  • 8 - 9 ks paprik
  • 3 lžíce oleje
  • 200 g brynzy
  • 2 lžíce nasekané petrželky nebo bazalky

Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka nebo na plátečky. Na rozehřátý olej dáme rozetřený česnek a papriky, podle chuti osolíme a přikryté dusíme ve vlastní šťávě doměkka.

Ještě horké papriky posypeme rozdrobenou brynzou a nadrobno nakrájenou pažitkou. Dušenou papriku s brynzou podáváme s vařenými brambory.

Aktuality

Nabídka sadby salátu

Nabízím sadbu salátu Lollo Bionda                                 Lollo Rossa

Příprava na nový pěstitelský rok

V letošním roce připravuji rozšíření sortimentu pěstované zeleniny. V nabídce bude - květák - brokolice - zelí hlávkové - salát ledový - celer bulvový - celer řapíkatý - česnek - cibule - brambory - cukety - patyzony - dýně Hokaido