Brynzové dušené papriky

Potřebujeme:

  • 3 stroužky česneku
  • 8 - 9 ks paprik
  • 3 lžíce oleje
  • 200 g brynzy
  • 2 lžíce nasekané petrželky nebo bazalky

Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka nebo na plátečky. Na rozehřátý olej dáme rozetřený česnek a papriky, podle chuti osolíme a přikryté dusíme ve vlastní šťávě doměkka.

Ještě horké papriky posypeme rozdrobenou brynzou a nadrobno nakrájenou pažitkou. Dušenou papriku s brynzou podáváme s vařenými brambory.

Aktuality

Novoroční přání

Přeji Všem přátelům, kolegům a spolupracovníkům krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a úspěšný rok 2011.

Aktuality

V červenci proběhla sklizeň česneku a v současné době probíhá jeho ošetřenía sušení. Začíná sklizeň žlutých a zelených cuket. V nejbližší době začne první sklizeň brambor.

Informace pro zákazníky

Veškerá biozelenina vypěstovaná v roce 2009 je již vyprodaná, včetně dýně Hokkaida.