Sklizeň 2016 začíná

První letošní domácí sklizeň je zde! Začínáme sklízet ředkvičky a hlávkový salát. Pokud si přejete mít úrodu z našeho pole doma pravidelně, zapojte se do "KPZ" a předplaťte si úrodu.

Předplacené bedýnky na principu KPZ, tedy komunitou podporované zemědělství

Předplaťte si bedýnku a budete ji mít jen za 230,-Kč a to při předplacení 5 kg bedýnky na 30 týdnů.

Vy si předplatíte bedýnky a tím nám pomůžete profinancovat pěstování a my Vám za to budeme dodávat bedýnku 15 nebo 30 týdnů za zvýhodněnou cenu ( 35%). Vzhledem ke snižené ceně nejsme schopni distribuovat tyto předplacené bedýnky na jakoukoliv adresu, ale určitě ano Hradec Králové, Svitavy. Praha po individuální domluvě.

Ostatní místa, kde by bylo alespoň 5 zájemců budeme řešit individuálně.

V případě Vašeho zájmu nám napište na adresu kurka@wo.cz

Nabízíme Vám 4 možnosti předplatného - a to STANDARTNÍ malé a velké, RODINNÉ malé a velké

  • Standartní malé předplatné 3.570,- Kč za to budete dostávat 15 týdnů biobedýnku s naší zeleninou cca 5 kg (jednou za 14 dní)
  • Srtandartní velké předplatné 6.900,- Kč za to budete dostávat 30 týdnů biobedýnku s naší zeleninou cca 5 kg (každý týden)
  • Rodinné malé předplatné 4.900,- Kč za to budete dostávat 15 týdnů biobedýnku s naší zeleninou cca 7,5 kg (jednou za 14 dní )
  • Rodinné velké předplatné 9.500,- Kč za to budete dostávat 30 týdnů biobedýnku s naší zeleninou cca 7,5 kg (každý týden)

 

Aktuality

Plán rozvozů po Velikonocích

Rozvozy v týdnu po Velikonocích: Velikonoční pondělí  - máme pomlázku a nezozvážíme úterý  - Praha středa - Hradec Králové a Pardubice další dny dle plánu Přejeme příjemné Velikonoce!

Přijďte za námi na BIO Styl

Chcete se s námi seznámit osobně?  Ve dnech od 18. do 20. března nás budete moci potkat na Výstavišti v Holešovicích v Praze. Na  Festival Evolution a jeho BIO styl připravujeme jednak plnou dodávku chutné zeleniny a ovoce a za další informace o případné možnosti zapojení do naší...

Hlíva ústřičná

Rozšířili jsme nabídku o houby. Nyní si můžete objednat např. hlívu ústřičnou! Je pěstována dle zásad ekologického zemědělství s rakouským certifikátem. Vstup do eshopu ZDE. Ilustrační foto.