Pomazánka s medvědím česnekem

Medvědí česnek přináší první jarní vitamíny. Dá se upravovat na teplý způsob např. jako špenát, ať již v podobě přílohy nebo polévky. Ale podle nás je úplně nejúžasnější nastudeno. Zkuste vzít čerstvý chléb, namazat máslem a ozdobit lístkem medvědího česneku. To je svačinka! Kdyby vám to však přišlo moc obyčejné, můžete zkusit třeba pomazánku.

Pomazánka z brynzy s medvědím česnekem

Potřebujeme:

  • 250 g brynzy
  • 200 g másla
  • špetku mleté papriky
  • medvědí česnek


Máslo nechte nejprve rozměknout. Poté jej smíchejte s brynzou. Připravte si medvědí česnek. Jednotlivé listy omyjte, osušte a na drobno nakrájejte. Vmíchejte do brynzy s máslem a dochuťte malou špetkou mleté papriky.

 

Aktuality

Plán rozvozů po Velikonocích

Rozvozy v týdnu po Velikonocích: Velikonoční pondělí  - máme pomlázku a nezozvážíme úterý  - Praha středa - Hradec Králové a Pardubice další dny dle plánu Přejeme příjemné Velikonoce!

Přijďte za námi na BIO Styl

Chcete se s námi seznámit osobně?  Ve dnech od 18. do 20. března nás budete moci potkat na Výstavišti v Holešovicích v Praze. Na  Festival Evolution a jeho BIO styl připravujeme jednak plnou dodávku chutné zeleniny a ovoce a za další informace o případné možnosti zapojení do naší...

Hlíva ústřičná

Rozšířili jsme nabídku o houby. Nyní si můžete objednat např. hlívu ústřičnou! Je pěstována dle zásad ekologického zemědělství s rakouským certifikátem. Vstup do eshopu ZDE. Ilustrační foto.