Pomazánka s medvědím česnekem
04.04.2016 06:05
Medvědí česnek přináší první jarní vitamíny. Dá se upravovat na teplý způsob např. jako špenát, ať již v podobě přílohy nebo polévky. Ale podle nás je úplně nejúžasnější nastudeno. Zkuste vzít čerstvý chléb, namazat máslem a ozdobit lístkem medvědího česneku. To je svačinka! Kdyby vám to však přišlo moc obyčejné, můžete zkusit třeba pomazánku.
Pomazánka z brynzy s medvědím česnekem
Potřebujeme:
- 250 g brynzy
- 200 g másla
- špetku mleté papriky
- medvědí česnek
Máslo nechte nejprve rozměknout. Poté jej smíchejte s brynzou. Připravte si medvědí česnek. Jednotlivé listy omyjte, osušte a na drobno nakrájejte. Vmíchejte do brynzy s máslem a dochuťte malou špetkou mleté papriky.