Pomazánka s medvědím česnekem

Medvědí česnek přináší první jarní vitamíny. Dá se upravovat na teplý způsob např. jako špenát, ať již v podobě přílohy nebo polévky. Ale podle nás je úplně nejúžasnější nastudeno. Zkuste vzít čerstvý chléb, namazat máslem a ozdobit lístkem medvědího česneku. To je svačinka! Kdyby vám to však přišlo moc obyčejné, můžete zkusit třeba pomazánku.

Pomazánka z brynzy s medvědím česnekem

Potřebujeme:

  • 250 g brynzy
  • 200 g másla
  • špetku mleté papriky
  • medvědí česnek


Máslo nechte nejprve rozměknout. Poté jej smíchejte s brynzou. Připravte si medvědí česnek. Jednotlivé listy omyjte, osušte a na drobno nakrájejte. Vmíchejte do brynzy s máslem a dochuťte malou špetkou mleté papriky.

 

Aktuality

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Cílem nové webové presentace je vytvořit příjemnější prostředí s větším množstvím informací.