Nať z červené řepy jako špenát

Na čerstvých listech z červené řepy si nemusí pochutnávat jenom králíci. Zkuste si je připravit obdobně jako špenát.

Potřebujete:

  • 1 cibuli
  • listy z pěti menších bulev červené řepy
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vejce
  • lžička másla
  • lžíce hladké mouky
  • sůl/pepř

Listy pečlivě omyjte a natrhejte nebo nakrájejte na větší kousky a nechte je okapat. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na drobnější kousky. Na másle cibuli osmahněte, přidejte listy z řepy a chvíli duste. Směs zaprašte lžící hladké mouky, osolte a opepřete. Před dokončením vyklepněte do kastrolku vajíčko a pořádně rozmíchejte. Nakonec dochuťte prolisovaným česnekem.

Podávejte s novými brambory.

Aktuality

Plán rozvozů po Velikonocích

Rozvozy v týdnu po Velikonocích: Velikonoční pondělí  - máme pomlázku a nezozvážíme úterý  - Praha středa - Hradec Králové a Pardubice další dny dle plánu Přejeme příjemné Velikonoce!

Přijďte za námi na BIO Styl

Chcete se s námi seznámit osobně?  Ve dnech od 18. do 20. března nás budete moci potkat na Výstavišti v Holešovicích v Praze. Na  Festival Evolution a jeho BIO styl připravujeme jednak plnou dodávku chutné zeleniny a ovoce a za další informace o případné možnosti zapojení do naší...

Hlíva ústřičná

Rozšířili jsme nabídku o houby. Nyní si můžete objednat např. hlívu ústřičnou! Je pěstována dle zásad ekologického zemědělství s rakouským certifikátem. Vstup do eshopu ZDE. Ilustrační foto.