Nať z červené řepy jako špenát

Na čerstvých listech z červené řepy si nemusí pochutnávat jenom králíci. Zkuste si je připravit obdobně jako špenát.

Potřebujete:

  • 1 cibuli
  • listy z pěti menších bulev červené řepy
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vejce
  • lžička másla
  • lžíce hladké mouky
  • sůl/pepř

Listy pečlivě omyjte a natrhejte nebo nakrájejte na větší kousky a nechte je okapat. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na drobnější kousky. Na másle cibuli osmahněte, přidejte listy z řepy a chvíli duste. Směs zaprašte lžící hladké mouky, osolte a opepřete. Před dokončením vyklepněte do kastrolku vajíčko a pořádně rozmíchejte. Nakonec dochuťte prolisovaným česnekem.

Podávejte s novými brambory.

Aktuality

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Cílem nové webové presentace je vytvořit příjemnější prostředí s větším množstvím informací.