Nať z červené řepy jako špenát

Na čerstvých listech z červené řepy si nemusí pochutnávat jenom králíci. Zkuste si je připravit obdobně jako špenát.

Potřebujete:

  • 1 cibuli
  • listy z pěti menších bulev červené řepy
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vejce
  • lžička másla
  • lžíce hladké mouky
  • sůl/pepř

Listy pečlivě omyjte a natrhejte nebo nakrájejte na větší kousky a nechte je okapat. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na drobnější kousky. Na másle cibuli osmahněte, přidejte listy z řepy a chvíli duste. Směs zaprašte lžící hladké mouky, osolte a opepřete. Před dokončením vyklepněte do kastrolku vajíčko a pořádně rozmíchejte. Nakonec dochuťte prolisovaným česnekem.

Podávejte s novými brambory.

Aktuality

Ukončení našich produktů na Scuku

Vážení přátelé V lednu nás na Scuku ( z jejich rozhodnutí) už nenajdete. Tímto jejich rozhodnutím ovšem přicházíme o většinu tržeb a budeme mít existenční problémy. Navíc obchodní činností jsme dotovali provoz naší zelinářské biofarmy. Podpořte nás proto objednávkou na našem Eshopu...

Přihlášení do našeho Eshopu

Pokud se Vám nedaří přejít do našeho obchodu kliknutím na obrázek, jděte, prosím, přímo na www.biozelenina-bedynky.cz

Dovolená

Vážení zákazníci, jsme rádi za vaši přízeń v těchto letních dnech, ale vězte, že i my musíme někdy odpočívat. Z důvodu dovolené bude provoz v Zahradě Černíkovice od  24. do 30. 7. 2017 omezen. Děkujeme za pochopení. Od 31.7. jsme zpět a plni energie. Hezké prázdniny přeje i Vám Miloš...