Jahodová zmrzlina

Jahodová zmrzlina - to je opravdové léto. Zkuste si udělat domácí.

Potřebujete:

  • 400 g jahod
  •  5 lžic cukru
  • 1 puding za studena
  • 1 malá šlehačka

 

Postup:

Jahody nejprve pořádně omyjte a osušte, následně je rozmixujte. Přidejte cukr, pudink, šlehačku a pořádně promíchejte. Vše můžete zmrazit ve vaničce nebo v silikonových formičkách. V případě, že chcete použít i biopuding, připravte si je předem dle návodu, nechce trochu vychladit a až poté do něj vmixujete ostatní přísady..

Aktuality

Citrusy přímo ze Sicílie

Přivezli jsme citrusové plody přímo ze Sicílie. Od certifikovaných pěstitelů máme nyní k dispozici: Citrony  Grepy    Pomeranče - kultivary: pupečný Navel, s hrubou kůrou Bitter, krvavý Moro, polokrvavý Tarocco Mandarinky –kultivar: Tardivo...

Černíkovická zelenina opět reprezentovala české bio v Německu

Tak jsme byli ve čtvtek 11.2.2016 zkontrolovat, jak si stojí naše výrobky na českém národním stánku Ministerstva zemědělství ČR na mezinárodním veletrhu BIOFACH 2016 v Norimberku. Černíkovické beraní rohy mizely poněkud rychle:). V místě, kde se jednou do roka setkává "biobranže" z celého světa...

Nově v nabídce: biomošty

Novinkou v nabídce jsou jablečné a jablečno-hruškové biomošty od kolegy - souseda Ondřeje Kučery. Jedná se o třílitrový pack. Pokud byste měli zájem o mošt z jablek a červené řepy, tak pište na kurka@wo.cz. Tuto specialitu skladem sice zatím nemáme, ale rádi zajistíme. V...